دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
دکتر عادل آذر

حوزه/ رئیس دیوان محاسبات کل کشور گفت: زمانی که دیوان محاسبات در یک مساله ای ورود پیدا می کند تا بررسی نهایی به طور جدی و دقیق حسابرسی کرده و نظر نهایی خود را صادر می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، دکتر عادل آذر به همراه جمعی از مدیران دیوان محاسبات کشور در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی  تولیت حرم حضرت معصومه(س) گفت: دیوان محاسبات بر اساس قانون اساسی، ناظر مالی و پاسدار بیت المال تعریف شده است و می تواند بر اساس اختیارات قانونی که دارد بررسی و حسابرسی مالی تمامی دستگاه هایی که بودجه دولتی را دارند انجام  دهد.

رئیس دیوان محاسبات کل کشور افزود: بروز و ظهور این نظارت در تفریغ بودجه سالانه کل کشور نمود پیدا می کند و گزارش آن باید به تصویب هیئت عمومی دیوان محاسبات برسد و خلاصه گزارش نیز در صحن علنی مجلس قرائت و اطلاع رسانی عمومی شود.

وی خاطر نشان کرد: بررسی حقوق های نجومی، بررسی تخلفات دریافت وام های غیر اصولی، پرونده های ویژه موضوعی و حساس که در سطح ملی بوده و افکار عمومی را درگیر کرده است از جمله موضوعاتی است که در دیوان محاسبات به نحو ویژه رسیدگی شده است.

دکتر عادل آذر در ادامه گفت: زمانیکه دیوان محاسبات در یک مساله ای ورود پیدا می کند تا بررسی نهایی به طور جدی و دقیق حسابرسی کرده و نظر نهایی خود را صادر می کند.

وی خاطر نشان کرد: زمانیکه که به یک پرونده ای رسیدگی می شود اگر تخلفی صورت گرفته باشد، دیوان محاسبات به صورت مستقل با توجه به وجود دادستانی و حاکم شرع احکامی را مثل انفصال از خدمات دولتی، استرداد وجوه دریافتی غیر متعارف در بحث حقوق های نجومی، تعیین ضوابط قانونی در بازپرداخت وام های غیر اصولی  و… را صادر می کند و اگر هم جرمی صورت گرفته باشد مثل اختلاس و… پرونده به محاکم قضایی ارجاع داده می شود.

انتهای پیام// ۱۵/ ۳۱۳

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha